Pekanbrownies med lönnsirap

Ingredienser

  • 200 g Choklad
  • 180 g Mjukt smör
  • 1 msk Maple Joe® Lönnsirap
  • 4 st Ägg
  • 80 g Mjöl
  • 1 tsk Bakpulver
  • 1 nypa Salt
  • 75 g Pekannötter

Tillagning

  1. Sätt på ugnen på 180°C.
  2. Häll i hackade chokladbitar i en glasskål.
  3. Sätt skålen över en kastrull med vattenbad. När chokladen är halft smält, ta bort glasskålen från kastrullen och blanda till en mjuk smet.
  4. Blanda smör, socker, och lönnsirap i en skål till en krämig smet. Tillsätt äggen, en efter en, och rör noggrant mellan varje ägg.
  5. Häll sedan ner chokladsmeten och blanda. Tillsätt mjöl, bakpulver, salt, och pekanbitar och blanda.
  6. Häll smeten i en smörad form och grädda i ugnen i 20 min.
    Detta recept tillhör:
  • Bakelser